dansk   svensk  

Om os

150+
9999+
11år
9999+

Om os

Hvem er vi?

Getactive.dk er et dansk ejet firma, som har eksisteret siden 2012. Vi kan med stolthed sige, at vores samarbejdspartner er den ældste virksomhed i Danmark inden for kosttilskud. Den status har de opnået baseret på 3 basale ting. Kvalitets kosttilskud, super priser og ikke mindst Danmarks bedste kundeservice.

Vores mål

Get Active’s mål er at være førende indenfor salg af kosttilskud, træningsudstyr af den bedste kvalitet, til de bedste priser, med sikker og hurtig levering.
Hos Get active er vi meget kvalitetsbevidste, hvorfor vi ligger meget vægt på at vores varer er af topkvalitet, som sælges til markedets bedste priser.

Hos Get Active ligger vi stor vægt på at gøre vores kunder tilfredse. Derfor er det vigtigt for os at give vores kunder den bedste mulige vejledning, og betjening – med fokus på kundens individuelle ønsker og behov, og derved hjælpe dem med de resultater de ønsker at opnå. Det har vi opnået som den eneste og ældste virksomhed inden for kosttilskud i Danmark med en fysisk butik i indre København. Vi sørger altid for at vores kunder får den helt rigtig vejledning. Vores kundebetjening går derfor udover den almindelige sælger og kunde forhold. Vi går målrettet efter at give vores kunder en fed oplevelse, når de handler hos os. Du kan finde vores forretning på Frederiksborggade 39, 1360 København K.

Hvilke varer kan jeg købe?

Get Active har alt inden for kosttilskud, og dermed også noget for enhver smag, hvad enten du træner fitness eller anden form for sport som en hobby, eller om det er på eliteplan. Vi tilbyder alt fra bl.a. proteinpulver og weight gainer, til de bedste energi-booster, og slankeprodukter. Get Active har alt, hvad du behøver til din træning!

Vi bruger cookies på vores website for at give dig den bedste oplevelse og vi bruger det til tracking via 3. parter som Google og Facebook. Når du accepterer, giver du samtidig samtykke.

Bemærk funktionaliteten kan være begrænset uden accept af cookies.